On-line rendelés:
 
Üdvözöljük az On-line rendelési felületünkön

Az alábbiakban a lehető legegyszerűbb, feleletválasztós formában végigvezetjük a rendelési folyamaton, melynek végén a rendelést on-line módon küldheti el társaságunknak. A rendelésről ezt követően e-mailben visszaigazolást kap, a megrendelés azonban csak akkor lesz érvényes, ha annak ellenértékét Ön már a jóváhagyás napján kifizeti.

A kifizetés ugyancsak on-line módon, egyszerűen és gyorsan teljesíthető a visszaigazolásunkban szereplő linkre kattintva, ahonnan az OTP Bank fizetési felületére juthat.

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés során megadott adatait a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük, a fizetési felületet biztosító bankkal a kártyaadatai maximális védelmét garantáló, titkosított csatornán keresztül történik a kommunikáció. Amennyiben a megrendelés bármelyik lépésével kapcsolatban kérdése merül fel, a Súgó menüpont minden oldalon rendelkezésére áll.

Az NHSZ Zöldfok Zrt. és a szolgáltatás megrendelő között létrejövő szerződés részletes feltételeiről az "általános szerződési feltételek" linkre kattintva tájékozódhat.

Köszönjük, hogy minket választott.

Kártyás fizetés szolgáltatója:
Kártyás fizetés szolgáltatója az OTP bank
Elfogadott kártyák:
Elfogadott kártyák: VISA, VISA Electron, MasterCard
 
Az oldalt készítette:
For Assistance Kft. - www.forassistance.hu Riusita - www.riusita.hu