On-line rendelés:
 
Üdvözöljük az On-line rendelési felületünkön

Az alábbiakban a lehető legegyszerűbb, feleletválasztós formában végigvezetjük a rendelési folyamaton, melynek végén a rendelést on-line módon küldheti el társaságunknak. A rendelésről ezt követően e-mailben visszaigazolást kap, a megrendelés azonban csak akkor lesz érvényes, ha annak ellenértékét Ön már a jóváhagyás napján kifizeti.

A kifizetés ugyancsak on-line módon, egyszerűen és gyorsan teljesíthető a visszaigazolásunkban szereplő linkre kattintva, ahonnan az OTP Bank fizetési felületére juthat.

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés során megadott adatait a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük, a fizetési felületet biztosító bankkal a kártyaadatai maximális védelmét garantáló, titkosított csatornán keresztül történik a kommunikáció. Amennyiben a megrendelés bármelyik lépésével kapcsolatban kérdése merül fel, a Súgó menüpont minden oldalon rendelkezésére áll.

Az NHSZ Zöldfok Zrt. és a szolgáltatás megrendelő között létrejövő szerződés részletes feltételeiről az "általános szerződési feltételek" linkre kattintva tájékozódhat.

Az NHSZ Zöldfok Zrt. adatkezeléssel kapcsolatos információit az "Adatkezelési tájékoztató" linkre kattintva olvashatja el.

Köszönjük, hogy minket választott.

Kártyás fizetés szolgáltatója:
Kártyás fizetés szolgáltatója a Unicredit bank
Elfogadott kártyák:
Elfogadott kártyák: Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, VISA, VISA Electron, V-Pay
 
Az oldalt készítette:
Riusita - www.riusita.hu